1 KORINTASVE 13,4

Dashuria është zemërgjerë, është e dhimbshme, dashuria, nuk ka smirë, nuk mbahet me të madh, nuk krenohet

MATEU 18,20

Sepse, ku janë dy ose tre të bashkuar në emrin tim, aty jam edhe unë, mes tyre.”

GJONI 10,27

Delet e mia e dëgjojnë zërin tim; unë i njoh dhe ato vijnë pas meje.

Rreth Seminarit

Rreth Seminaristëve

Një biografi e shkurtër mbi seminaristëve e seminarit Ndërdioqezan Shqiptar
Me shumë ...

Historiku i Seminarit

Disa të dhëna të shkurta të historisë së seminarit papnor shqiptar.
Me shumë ...

Propedeotiku

Është një periudhë e zgjatur për të verifikuar motivet e thirrjes, periudhë pjekurie në jetën shpirtërore dhe në bashkësi.
Me shumë ...

Lajmet e Fundit